Glasvlies en glasweefsel behang is een supersterk bekledingsmateriaal voor strakke plafond- en wandafwerking. Het overbrugt voegen en scheuren. Dat maakt het uitermate geschikt voor toepassing in de nieuwbouw, maar ook voor oude muren en plafonds met scheuren en barsten.

Wandafwerking met glasvlies

Glasweefsel, decoratief en duurzaam

Glasweefsel behang is bijzonder decoratief en duurzaam en met name geschikt voor ruimtes die intensief worden gebruikt. Glasweefsel (ook wel scan genoemd) is verkrijgbaar in verschillende structuren en af te werken in alle denkbare kleuren muurverf. Glasweefsel combineert kleur met fraaie structuur en geeft de wanden een karakteristiek en sfeervol aanzien. Bij De Jong Schilderwerken kun je kiezen uit een breed assortiment met verschillende structuren.

Strakke wandafwerking met glasvlies

Glasvlies, voor renovatie of strakke afwerking

Glasvlies behang is een glad renovatiemateriaal. Het verbergt barsten en kleine onregelmatigheden in vlakke ondergronden. Glasvlies wordt gebruikt als versterking van wanden en plafonds en wordt afgewerkt met latex muurverf. Met name bij oude plafonds en muren kunnen door toepassing van glasvlies kleine scheurtjes blijvend worden weggewerkt, omdat het glasvlies enigszins flexibel blijft. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een strakke plafond- en wandafwerking. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van glasvlies.

TIP

Schade door lekkage? Dat vergoedt de verzekering. De Jong Schilderwerken herstelt de lekkageschade vakkundig.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.